Στέγη

Η θερμομόνωση της στέγης είναι απαραίτητη καθώς παρουσιάζει πολύ μεγάλη εξοικονόμηση στην ενέργεια που καταναλώνει ένας χώρος για να διατηρεί την επιθυμητή θερμοκρασία και στα χρήματα που διαθέτει κάποιος για να αγοράσει αυτή την ενέργεια.

Ο τελευταίος όροφος κάτω από τη στέγη είναι αυτός που καταπονείται ιδιαίτερα καθώς επηρεάζεται χειμώνα και καλοκαίρι από τις εξωτερικές θερμοκρασίες. Η στέγη μπορεί να είναι είτε κεραμοσκεπή είτε αυλακωτή ή τραπεζοειδή λαμαρίνα και η θερμομόνωση μπορεί να εφαρμοστεί είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά της στέγης. 

  1. Εξωτερική θερμομόνωση.

Ο αφρός πολυουρεθάνης ψεκάζεται στα κεραμίδια ή στην λαμαρίνα από την πάνω μεριά και έπειτα επικαλύπτεται με ειδικά επαλειφόμενα υλικά ή πολυουρία συνήθως σε κεραμιδί χρώμα για να μην αλλάξει το χρώμα της στέγης. Η πολυουρεθάνη έχει τέλεια πρόσφυση στη στέγη γι' αυτό γίνεται ένα σώμα με αυτή.

  1. Εσωτερική θερμομόνωση.

 Αν η στέγη είναι η ορατή οροφή του εσωτερικού χώρου και δεν μεσολαβεί κάποια άλλη πλάκα, τότε ο ψεκασμός του αφρού πολυουρεθάνης γίνεται απευθείας στην κεκλιμένη επιφάνεια της κεραμοσκεπής ή της λαμαρίνας. Η πολυουρεθάνη γίνεται ένα σώμα με τα κεραμίδια ή τη λαμαρίνα και είναι εμφανής γι' αυτό συνήθως μια τέτοια μέθοδος απευθύνεται σε χώρους που δεν ενδιαφέρονται οι ένοικοι για την αισθητική τους όπως αποθήκες κλπ.

Το εξαιρετικό αποτέλεσμα της θερμομόνωσης είναι ο συνδυασμός των αξιόπιστων και τεχνολογικά πιο αναπτυγμένων θερμομονωτικών υλικών παγκοσμίως αλλά και του σωστού τρόπου εφαρμογής αυτών με τον κατάλληλο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο εργατικό δυναμικό της εταιρείας μας.